Håndlaget kamerareim

Kataloger: [..]Kamerareimer lages på bestilling

Etter endel eksperimenter har jeg kommet frem til en type kamerareim som fungerer optimalt for kameraer som har øyefeste for reima, f.eks. Leica M, Fuji, Olympus og andre. Reima er laget av mykt og solid 6mm klatretau (kan også fåes i 5mm, fiolett, og 7mm rødt/svart). Endene er sydd, limt, taklet, limt igjen og belagt med krympegummi. Sammenføyingen er utrolig solid og tåler like mye som tauet selv, dvs. over 700kg! Ringene er 10mm (for 5mm tau) eller 12mm splittring av rustfritt stål. De er omlag 1.5 mm tykke og polert for å fjerne små grader som kan ripe opp reimfestet på kameraet eller flise opp tauet. Ringene tåler 35kg og kommer ikke i kontakt med selve kamerahuset pga. tykkelsen av selve ringen samt tauet.

Fordelen med en slik rund reim kontra en vanlig flat reim er at den ikke tvinner seg, ikke henger seg opp i utstyret i kamerabaggen eller i klærne dine når du bærer kameraet. Flere av mine venner har testet ut reimene og lurer på hvorfor ingen har tenkt disse tankene før.

Reimene leveres i ønsket lengde, 100cm er OK for f.eks X-Pro1 eller et Leica-M eller tilsvarende kompaktkamera. Jeg lager også håndleddreimer og andre type reimer på forespørsel. Samme pris, NOK300, uansett lengde - arbeidstiden er akkurat den samme uansett hvor lang reima er.

Leveres fraktfritt mot forhåndsbetaling. Full returrett. Henvendelser fortrinnsvis via epost eller SMS til 97186261.


Kataloger: [..]